Presná filtračná misa jednostranná pre LA MARZOCCO, IMS MASYSL 1T H21.5 M

IMS MASYSL 1T H21.5 M filtračná miska pre LA MARZOCCO, veľkosť dávky 8 g.
Presná filtračná misa jednostranná pre LA MARZOCCO, IMS MASYSL 1T H21.5 M
Vlastná montáž
17,09 EUR 14,12 EUR bez DPH
Množstevné zľavyod 5 ks16,57 EUR13,70 EURod 10 ks15,89 EUR13,13 EUR
Cena po registrácii :16,69 EUR s DPH
Skladom externý sklad
Osobne v predajni:piatok 3.5.Prepravnou spoločnosťou:utorok 7.5.
EAN880009339PN880009339Záruka24 mesiacov

IMS MASYSL 1T H21.5 M presná filtračná miska "The Single" pre LA MARZOCCO, veľkosť dávky 8 g, H21. 5, nehrdzavejúca oceľ Aisi 304, certifikovaná ako bezpečná pre potraviny, zodpovedajúci tamper ø 58 mm - špeciálne pre bezodné - holé páky

Kompatibilný so značkami kávovarov so štandardným priemerom misky 58 mm. Táto miska bola vyvinutá na dosiahnutie maximálnej kvality extrakcie kávy v miske na jednu porciu. Jej zaoblený tvar dna zaisťuje rovnomerné prenikanie vody z kávového puku počas varenia kávy. Je ideálna pre pákové hlavy bez dna nazývané Naked Portafilters, pretože minimalizujú prskanie a striekanie kávy do okolia mimo šálky.

Lem: Ø 70 mm (B70)
Výška: 21,5 mm (H21,5)
Telo: Ø 60 mm až Ø 58 mm tamper
Priemer: vonkajší Ø 60,5 mm
Tvar: kužeľovitý kužeľ so zaoblením rohov

Tvar vytvorila spoločnosť I.M.S., aby dosiahla správny pomer medzi základňou a výškou kávového pohára vo vzťahu k objemu kávy.Spodná časť filtra má tvar kužeľa.Stredná časť je k hornej časti tela pripojená pomocou špecifického zaoblenia rohov. Tento tvar bol navrhnutý tak, aby sa využila maximálna extrakcia z celého kávového puku a uľahčilo sa jeho sušenie a vyklopenie.

Perforácie:
Perforácia I.M.S. je exkluzívna a patentovaná
Perforovaný povrch: Ø 28 mm
Plocha optimalizovaná vo vzťahu k tvaru filtra.
Počet otvorov: 137 Presnosť mikrorozstupu (M)
Počet a rozmiestnenie otvorov sú navrhnuté tak, aby sa vyvážil prívod vody vo vzťahu k výške a tvaru filtra a perforovanej plochy.
Priemer otvoru: 0,30 mm
Tvar otvoru: kruhová časť s kónickým prierezom.
Presnosť erózie: Prelaminovaná a kalibrovaná.

Konečná úprava sa vykonáva tromi spôsobmi:
V bubne: Mokré vibračné leštenie s keramickými vložkami a sušenie v komore.
Morenie: pasivácia a príprava materiálu.
Elektrolytický: Hladký nepriľnavý povrch s bezkonkurenčnými chuťovými vlastnosťami.

Diskusia k produktu
Máte otázku? Zaujíma vás konkrétny detail? Opýtajte sa nás.
Položiť otázku
Nová otázkaVaše menoVáš e-mail(E-mail nebude zverejnený)NadpisText príspevku
Opýtať sa
Vaše menoVáš e-mail(E-mail nebude zverejnený)Text príspevku
Pridať reakciu
PopisDiskusia
Záleží nám na vašom súkromí

Tento internetový obchod ukladá súbory cookie, aby mohol správne fungovať. Používaním našich služieb súhlasíte s ich používaním.

Povoliť všetkoPodrobné nastavenie