Presná filtračná misa jednostranná pre LA MARZOCCO, IMS MASYSL 1T H21.5 M

Presná filtračná misa jednostranná pre LA MARZOCCO, IMS MASYSL 1T H21.5 M
17,36 EUR 14,34 EUR bez DPH
Osobne v predajni:pondelok 20.5.Prepravnou spoločnosťou:streda 22.5.

IMS MASYSL 1T H21.5 M presná filtračná miska "The Single" pre LA MARZOCCO, veľkosť dávky 8 g, H21. 5, nehrdzavejúca oceľ Aisi 304, certifikovaná ako bezpečná pre potraviny, zodpovedajúci tamper ø 58 mm - špeciálne pre bezodné - holé páky

Kompatibilný so značkami kávovarov so štandardným priemerom misky 58 mm. Táto miska bola vyvinutá na dosiahnutie maximálnej kvality extrakcie kávy v miske na jednu porciu. Jej zaoblený tvar dna zaisťuje rovnomerné prenikanie vody z kávového puku počas varenia kávy. Je ideálna pre pákové hlavy bez dna nazývané Naked Portafilters, pretože minimalizujú prskanie a striekanie kávy do okolia mimo šálky.

Lem: Ø 70 mm (B70)
Výška: 21,5 mm (H21,5)
Telo: Ø 60 mm až Ø 58 mm tamper
Priemer: vonkajší Ø 60,5 mm
Tvar: kužeľovitý kužeľ so zaoblením rohov

Tvar vytvorila spoločnosť I.M.S., aby dosiahla správny pomer medzi základňou a výškou kávového pohára vo vzťahu k objemu kávy.Spodná časť filtra má tvar kužeľa.Stredná časť je k hornej časti tela pripojená pomocou špecifického zaoblenia rohov. Tento tvar bol navrhnutý tak, aby sa využila maximálna extrakcia z celého kávového puku a uľahčilo sa jeho sušenie a vyklopenie.

Perforácie:
Perforácia I.M.S. je exkluzívna a patentovaná
Perforovaný povrch: Ø 28 mm
Plocha optimalizovaná vo vzťahu k tvaru filtra.
Počet otvorov: 137 Presnosť mikrorozstupu (M)
Počet a rozmiestnenie otvorov sú navrhnuté tak, aby sa vyvážil prívod vody vo vzťahu k výške a tvaru filtra a perforovanej plochy.
Priemer otvoru: 0,30 mm
Tvar otvoru: kruhová časť s kónickým prierezom.
Presnosť erózie: Prelaminovaná a kalibrovaná.

Konečná úprava sa vykonáva tromi spôsobmi:
V bubne: Mokré vibračné leštenie s keramickými vložkami a sušenie v komore.
Morenie: pasivácia a príprava materiálu.
Elektrolytický: Hladký nepriľnavý povrch s bezkonkurenčnými chuťovými vlastnosťami.